Trondheim Summer Club

Aktivitetsklubb for ensomme studenter som tilbringer sommeren i Trondheim

Sunday, August 06, 2006

Høstens mørke senker seg...

Snart er det høst og folk har allerede et par-fem kontinger foran seg denne uken. Flere studenter er kommet til byen, og snart er det ikke tid til mer action for oss heldige sommerstudenter fant hverandre tidlig i juli. Kanskje det er på tide å tenke på denne avslutningsfesten Ingrid Oline og noen andre var inne på? Siden semesteret enda ikke har startet kan det til og med være mulig å legge festen til en hverdag - men helgen er fortsatt et topp alternativ det også. Ved godvær kan vi ha hagefest, og hvis det regner er det vel noen som har leil/hus stort nok til stuekos? Kom med forslag eller konkrete tilbud, så ser vi etterhvert hvordan vi kan avrunde denne fantastisk flotte sommeren! :)

3 Comments:

At 12:25 PM, Blogger Bjørn said...

øyh! D må vel bli denne uka, da? Fredag?

 
At 5:18 PM, Blogger Ingrid Oline said...

mandag er dagen før immatrikulering da de ansvarsfulle av oss skal jobbe hardt hele dagen for så å dra på kjempefylla om kvelden... så litt negativ til det. Hele neste uke er jo fadderuke med diverse fester og folk er normalt ganske travle. Hva med nå på torsdag da? Noe forslag til location? mener å huske en særdeles vellykket grillfest i hagen til Ronny, nå Bjørn sin residens? Det er meldt fint vær i gjen nærmere helga, da går det jo med festningen eller marinen også, kanskje litt lavere terskel for folk å komme da..

 
At 11:20 PM, Blogger Ingrid Oline said...

Jeg applauderer! Sjekk ut, sjekk ut! Gi beskjed når dere vet om det blir noe, så får festkomiteen mobilisere nettverket!

 

Post a Comment

<< Home