Trondheim Summer Club

Aktivitetsklubb for ensomme studenter som tilbringer sommeren i Trondheim

Thursday, July 20, 2006

Ekstra sommerjobb under Olavsfestdagene?

Tusenårskampanjen leter etter tre personer som kan hjelpe oss på stand under Olavsfestdagene i Trondheim 27.juli-5.august i år. Tusenårsmålkampanjen er Olavsfestdagene sin verdipartner. Samarbeidet inngår i sommerens kampanje "Et løfte er et løfte" som er rettet mot familien og sier at Tusenårsmålene er verdens største løfte. På standen kan barn og familier delta på aktiviteter som hjelper lederne med å holde løftene sine, og de kan gi egne løfter for hvordan de vil være med å lage en bedre verden.

Arbeidsoppgavene vil bestå i å betjene standen vår i Trondheim sentrum. Standen skal betjenes kl.10-18, vi setter opp en vaktliste. De som skal stå der vil selvfølgelig få en innføring i Tusenårsmålene, kampanjen og de ulike aktivitetene. Vi vil også øve på hva vi kan si og hvordan en kan ta kontakt med barn og familier som går forbi. En fra Tusenårsmålkampanjen vil være på standen det meste av tiden.

Vi ser etter en som synes det er gøy å stå på stand og ikke er redd for å ta kontakt med folk. Det er en fordel om de som skal stå på standen har mulighet til å være med hele perioden (med et par fridager). Lønnes med 100 kr. timen. Vi bør helst ha svar innen fredag 21.juli.
Mvh
Øygunn Sundsbø Brynildsen
Tusenårsmålkampanjen www.tusenarsmalene.no
Tlf: 22 86 84 35 Mob: 414 19 697

4 Comments:

At 6:16 PM, Blogger Ingrid Oline said...

Jeg vil på Storås!!! Føkk Bulgaria :( Hvis jeg ikke reiser hjem i helgen skal jeg orge Storås 05-reunion og indoktrinere noen til å videreføre legendariske Kæmp Cånge..

 
At 4:42 AM, Anonymous Anonymous said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

 
At 8:02 AM, Anonymous Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

 
At 4:06 PM, Anonymous Anonymous said...

veldig interessant, takk

 

Post a Comment

<< Home